Πολιτική κίνηση Κηφισιάς-Εκάλης-Νέας Ερυθραίας

Saturday 6 November 2010

«Να αρνηθούν τα διλήμματα» καλούν τους πολίτες οι Οικολόγοι Πράσινοι

Να αρνηθούν τα διλήμματα του πολιτικού συστήματος καλούν τους πολίτες οι Οικολόγοι Πράσινοι και ζητούν από τον κόσμο να συμμετάσχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
«Η ψήφος της Κυριακής θα καθορίσει, για τα επόμενα 3,5 χρόνια, τοπικές επιλογές και κατευθύνσεις που θα επηρεάζουν σοβαρά τη ζωή μας και τη δυνατότητα να βγούμε από την κρίση. Είναι η ώρα να ψηφίσουμε για βιώσιμες τοπικές απαντήσεις, για δεσμεύσεις υπεράσπισης των συλλογικών αγαθών στις μάχες που έρχονται, για ποιότητα ζωής για όλους ανεξάρτητα από αγοραστική δύναμη», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι εκπρόσωποι Τύπου Ελεάννα Ιωαννίδου και Γιάννης Παρασκευόπουλος.
«Τέτοιες επιλογές θα είναι η καλύτερη απάντηση και στη μικροκομματική πειρατεία της ψήφου μας από τον πρωθυπουργό και το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Οι πολίτες δε χρωστούν να δεχθούν ούτε την κατάχρηση της υπομονής τους ούτε τη χειραγώγηση της οργής τους. Στις εκλογές για τους δήμους και τις περιφέρειες, η αυτοδιοίκηση δε μπορεί να είναι δεύτερη προτεραιότητα», 
Το κείμενο το πήραμε από εκεί: tvxs.gr.

1 comment:

  1. Σαν καθώς πρέπει Οικολόγος αύριο θα ψηφίσω αισιόδοξα παρόλο που η οικονομική συγκυρία δεν είναι ιδανική.

    ReplyDelete