Πολιτική κίνηση Κηφισιάς-Εκάλης-Νέας Ερυθραίας

Wednesday 7 March 2012

Οι αγορές νέων υποβρυχίων δεν είναι περιττές δαπάνες;


μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



07.03.2012
 
Σχολιάζοντας την μη διάψευση από τον Υπουργό Άμυνας δημοσιεύματος που αναφέρει πως η κυβέρνηση συνεχίζει την προμήθεια δύο επιπλέον υποβρυχίων ύψους 1 δις, ο συνεκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Τάσος Κρομμύδας, δήλωσε:
«Είναι αδιανόητη η επιλογή της κυβέρνησης Παπαδήμου να συνεχίζει πανάκριβες προμήθειες οπλικών συστημάτων την ίδια στιγμή που απαιτεί από τους πολίτες όλο και πιο οδυνηρές θυσίες. Η «ανοχή» της Κομισιόν σε τέτοιες επιλογές, την ώρα που βάζει στο μικροσκόπιο και το τελευταίο ευρώ δημόσιων δαπανών, δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα μνημείο υποκρισίας. Μήπως οι παραγγελίες όπλων σε ευρωπαϊκές βιομηχανίες δεν αποτελούν για αυτήν περιττές δαπάνες που πρέπει να περικοπούν».
 

Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων


Περισσότερες πληροφορίες:
Τάσος Κρομμύδας 6945 940916
 
Σημείωση για τους συντάκτες:

Το Δεκέμβριο, ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Μπαρόζο είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερώτηση του Μιχάλη Τρεμόπουλου στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με πιθανούς εκβιασμούς της γαλλικής και της γερμανικής κυβέρνησης προς την Ελλάδα και πληροφορίες για επαναβεβαίωση μεγάλου ύψους παραγγελιών οπλικών συστημάτων προς τις πολεμικές τους βιομηχανίες, ως όρο για την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση: www.goo.gl/UM7fr

1 comment:

  1. Τελικά πράγματι: λεφτά υπάρχουν, όμως είναι οφέλιμη και παραγωγική δαπάνη;

    ReplyDelete