Πολιτική κίνηση Κηφισιάς-Εκάλης-Νέας Ερυθραίας

Monday 2 January 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Σαββάτο και Κυριακή 21-22 Ιανουαρίου στην Αθήνα.
Αγαπητά μέλη.
Η προετοιμασία για την ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση είναι πλέον αναγκαιότητα. Μετά από την απόφαση του Π.Σ. στις 17-18 Δεκεμβρίου πραγματοποιούμε το Εκλογικό μας Συνέδριο.
Η εκλογική αυτή αναμέτρηση θα είναι καθοριστική για την ιστορία και την περαιτέρω πορεία των Ο.Π. Επιδιώκοντας και διεκδικώντας τον στόχο, αυτή την φορά το πράσινο κίνημα να βρεθεί και στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Καλούμαστε να ανασυνταχθούμε και να οργανώσουμε την εκλογική μας δράση ενεργοποιώντας όλους τους μηχανισμούς και τις δομές του φορέα μας.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
1. Αντικείμενο του Εκλογικού Συνεδρίου θα αποτελέσουν:
- Η έγκριση του εκλογικού προγράμματος και της εκλογικής διακήρυξης.
- Η εκλογή κεντρικής εκλογικής επιτροπής.( Κ.Ε.Ε.)
- Η εκλογή του/της - ή των - επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος.
- Την παρουσίαση κατάρτισης των ψηφοδελτίων (τουλάχιστον τα 2/3 αυτών)
Όλες οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σύννομες με την εκλογική νομοθεσία (επισυνάπτεται)

2. Θεωρούμε ως άμεση ανάγκη και προτεραιότητα, η όλη μας η οργανωτική προετοιμασία για το εκλογικό συνέδριο, να συνοδεύεται και από την εξωστρεφή δράση των Ο.Π. για την αναγκαία επαφής μας με την κοινωνία και την προβολή και παρουσίαση των θέσεων μας .
Γι αυτό απευθυνόμαστε προς ‘όλα τα μέλη ,όλες τις Θεματικές Ομάδες, τις Πολιτικές Κινήσεις και τις Περιφερειακές Οργανώσεις, ώστε λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό της Προσωρινής Εκλογικής Επιτροπής και της Επιτροπής Εκστρατειών να προγραμματίσουν έγκαιρα και να ανακοινώσουν στην Ε.Γ. τις απαραίτητες για την περιοχή τους δράσεις που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως τις 20 Ιανουαρίου
Σας ενημερώνουμε:
Με ορίζοντα το Εκλογικό Συνέδριο 21-22 Ιανουαρίου έχουν αποφασιστεί οι παρακάτω κεντρικές δράσεις.
- Στις 11 Ιανουαρίου σε κεντρική Συνέντευξη τύπου θα παρουσιαστεί η προσπάθεια της έρευνας που πραγματοποιήσαμε για τα εμφιαλωμένα νερά.
- Από τις 16 Ιανουαρίου και με κορύφωση τις 20 Ιανουαρίου (παραμονή του Συνεδρίου) θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Καμπάνια για την προβολή της εναλλαγής του Έλληνα Πράσινου Ευρωβουλευτή )
- Αμέσως μετά το συνέδριο. Ως έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα, προτείνεται να οργανωθεί πανελλαδική καμπάνια προβολής των θέσεων μας για την φορολογία.

Σύμφωνα με τις παραπάνω κατευθύνσεις η Ε.Γ. θα είναι στην διάθεση σας για κάθε βοήθεια και συμβολή στις προτεινόμενες προσπάθειες σας
Η Ε.Γ. σας εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Με την ελπίδα το θάρρος και την αποφασιστικότητα μας, ώστε το 2012 οι Οικολόγοι Πράσινοι να καταγραφούν πλέον στην πολιτική πραγματικότητα ως το Πρώτο κοινοβουλευτικό Πράσινο κόμμα στα Βαλκάνια.
Καλή δύναμη σε όλες/ους μας
Καλή χρονιά.
Με αισιοδοξία αλληλεγγύη και πράσινες αγωνιστικές πράξεις .


Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

1 comment:

  1. Είναι σημαντικό μιας και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για εκλογές.

    ReplyDelete