Πολιτική κίνηση Κηφισιάς-Εκάλης-Νέας Ερυθραίας

Tuesday 3 May 2011

Εκδήλωση για τα πυρηνικά στη Κηφισιά

Φίλες και φίλοι,


Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Βίλα Δροσίνη στην Κηφισιά, έγινε χθες το βράδυ η εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων Βόρειας Αττικής για τα πυρηνικά με θέμα "Ενέργεια Περιβάλλον και Πυρηνικοί Σταθμοί" με κύριο ομιλητή τον Μιχάλη Πετράκη του Αστεροσκοπείου Αθηνών. Προλόγισε το μέλος μας Μάνος Ριτσατάκης, Φυσικός, και συντόνισαν την συζήτηση η Μάρω Μακρογκίκα και ο Αντώνης Ξενικός. Παρά το γεγονός ότι προβαλλόταν την ίδια ώρα  το ντοκιμαντέρ "Debtocracy" από οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και η αίθουσα γεμάτη. Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, ο οποίος απήθυνε χαιρετισμό, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι του Συνασπισμου και της ΔΑΡ, δημοσιογράφοι που κάλυψαν για τα τοπικά μέσα την εκδήλωση, καθώς και πολλοί Κηφισιώτες και μη που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το θέμα. Προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την ταινία "Όνειρα" του Κουροσάβα και ακολούθησε εκτενής και ενδιαφέρουσα συζήτηση. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους παρευρέθησαν καθώς και όσους, από τα τοπικά μέλη και τους φίλους από τα κεντρικά γραφεία των ΟΠ, βοήθησαν για την  πραγματοποίηση της εκδήλωσης . Η συμβολή τους ανεκτίμητη. 

Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι πρόθεσή μας εξαρχής ήταν να υπάρξει αμελητέα οικονομική επιβάρυνση για τους ΟΠ, ως δείγμα γραφής και ελάχιστης αλληλεγγύης προς τον ελληνικό λαό που μας επιδοτεί ως κοινοβουλευτικό κόμμα. Η επιβάρυνση αυτή ανέρχεται στα  ευρω 30+ΦΠΑ, το κόστος δηλαδή ψηφιακής εκτύπωσης 100 αφισών Α3. 

Να είστε όλοι καλά, 


Από τους συντονιστές/συνδιοργανωτές,


Σταύρος Αγογλωσσάκης


1 comment:

  1. Μερικοί θα πουν ότι το θέμα δεν μας αφορά μιας και η Ελλάδα δεν έχει πυρηνικά εργοστάσια αλλά δεν στέκει μιας και η ραδιενέργεια δεν γνωρίζει σύνορα.

    ReplyDelete